Ole Daniels Jakobsen

Send en besked

 
 
 
 

biografi


Ole Daniels Jakobsen er født i Aarhus 1959.

Han startede sin karriere som kunstner, ved at vinde en tegnekonkurrence på Thorvaldsens Museum som 13 årig. Dette satte for alvor gang i drømmen om at blive kunstner.

Ole Daniels er uddannet  tegner/grafiker på Kunsthåndværkerskolen i Kolding og senere uddannet som maler på Århus Kunstakademi.


  • Poul Madsen fra Dagbladet skrev: Det er en positiv oplevelse at se en kunstner der arbejder dybt med farven, og forsøger at få farven til at virke i sig selv i det stille nuance skift, så man virkelig sanser mængden af farvernes uendelighed. - Det er en ærlig og søgende maler der sidder bag sit staffeli i Borbjerg.


Ole Daniels har blandt andet arbejdet som grafisk designer, klinisk fotograf og fotograf ved "Cikaden", tredje verdens magasin.


Hans første udstilling var på Kunstnernes Påskeudstilling i 1992 og har efterfølgende udstillet på censurerede udstillinger (KP, KS, KE, SAK's vinterudstilling), Limfjordsudstillingen samt flere galleri og kunstudstillinger.


I dag har Ole Daniels en international kunstskole i Italien sammen med kunst kollegaen Rolf Jacobsen - Art School in Umbria (ASU) - hvor der afholdes kurser i september måned.

Kontakt